Panasonic Batterij 6LR61 Alkaline 9V Pro Power 1 Stuk

van Panasonic
7,30 
(
7,30 
/stuk
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 59 aankoop)


Beschrijving

Ideaal voor uw rookmelder om

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Duurzame energie op het scherpst van de snede:
Pro Power 9Volt batterijen zijn perfect geschikt voor apparaten met een hoog en gemiddeld vermogen dankzij nieuwe materialen die een langdurige energie garanderen. Dit betekent dat u apparaten zoals hoogenergetische cameraflitsers, radiografisch bestuurde auto's en zaklampen langer kunt gebruiken dan ooit tevoren.

Drie unieke technologieën:
Stroombescherming tot 5 jaar
Als u de Panasonic Pro Power 9Volt batterijen niet gebruikt en ze na een paar jaar weer gaat gebruiken, behouden ze hun hoge vermogen. Dit is gegarandeerd tot 5 jaar met dit type batterij. Aantasting wordt voorkomen door het gebruik van hoogwaardige materialen. De lekbescherming zal ook het risico van lekkage minimaliseren om de stabiliteit op lange termijn voor gebruik te garanderen.

Bescherming van uw toestellen en kostbaarheden:
Minder druk betekent minder risico op structurele fouten en breuk, en beschermt uw waardevolle apparaten tegen schade. Dit wordt gewaarborgd door de geavanceerde lekbescherming die gasvorming onderdrukt wanneer een batterij te ver wordt ontladen of gedurende lange tijd wordt opgeslagen. Deze functie is te vinden in Panasonic Pro Power 9Volt batterijen.

Een duurzame drievoudige coating voor een soepele energiestroom:
Aan de positieve en negatieve pool van Pro Power 9Volt batterijen is een ijzer/nikkellegering toegevoegd met Triple Tough Coating. Dit lost het probleem op van gedeeltelijke delaminatie van de nikkellaag of het falen van de batterij, dat bij conventionele batterijen kan optreden als de contactweerstand toeneemt. Het resultaat is een soepele energiestroom en een langer leven.

Grootte: 6LR61
Alkalische
9V

Indicaties:
Ideaal voor uw rookmelder om

Inhoud:
1 stuk


Kenmerken:
Merk Panasonic
Categorie Accessoires
Reviews 0/5 (0 reviews)

Tekst verminderen