> > > > Pharmanutrics Circulix Plus Tabletten 60

Pharmanutrics Circulix Plus Tabletten 60

Pharmanutrics Circulix Plus Tabletten 60
Kan ingezet worden bij alle vormen van doorbloedingsproblematiek, zware benen, erectiestoornissen….
Uw prijs
24,94 
Prijs apotheek: 27,71 €
Aantal In voorraad!
Toevoegen aan winkelwagentje
Besteld voor 12u,
morgen bij u geleverd
(of in 24h in afhaalpunt)
Beschrijving

Pharmanutrics Circulix Plus Tabletten 60

Eigenschappen:
Circulix Plus is een unieke samenstelling met de zuiverste bestanddelen van de planten OPC 262,5 mg, Astragalus membranaceous 105 mg, bioflavenoïden 210 mg, Allium sativum 52,5 mg, Aesculus hippocastanum 50 mg , Ruscus aceleatus 50 mg en Gingko Biloba 50 mg. Het kan ingezet worden bij alle vormen van doorbloedingsproblematiek, zware benen, concentratiestoornissen…
Druivenpitten (Grape seed, OPC’s): Worden ingezet bij immuniteitsstoornissen, hart- en vaataandoeningen, allergieën, erectiestoornissen en astma. Druivenpit extract (OPC) wordt gemaakt door het extraheren en conserveren van flavonoïden uit de zaden van de blauwe druif. De hoofdwerking van OPC’s richt zich op de stabilisering van vaatwanden en elastische bindweefselstructuren. Derhalve zijn OPC’s te adviseren bij hart- en vaatziekten. Een gangbare dosering OPC’s uit druivenpitten is 50 tot 100 mg per dag. OPC’s en vitamine C hebben een wederzijdse beschermende en stimulerende werking. De combinatie van deze ingrediënten biedt weerstandsverhoging tegen virussen en allergieën. Eveneens worden schadelijke radicalen onwerkzaam gemaakt.

Citrus-bioflavonoïden: Zijn functioneel bij doorbloedingsstoornissen, allergieën en als ontstekingsremmer. Bioflavonoïden zijn wateroplosbare stoffen die gevonden worden in citrusvruchten, rozenbottels en andere planten. Ze hebben een duidelijke antibacteriële, antivirale en anti-inflammatoire werking en blijken ook over antiallergische eigenschappen te beschikken. Citrus-bioflavonoïden zijn zeer krachtige antioxidanten, terug te vinden in hoofdzakelijk citrusvruchten, maar ook in aardappelen, fruit, uien en boekweit. Vitamine C en bioflavonoïden komen samen in de natuur voor. Ze blijken de absorptie en effectiviteit van vitamine C te versterken en zijn in het bijzonder belangrijk voor het onderhoud van gave bloedvaten. Naast een synergistische werking met vitamine C en sterke antioxidatieve eigenschappen, werken citrus-bioflavonoïden vooral versterkend op haarvaten, bindweefsel en bloedvatwanden.

Astragalus membranaceus (Vliezige hokjespeul): Gebruikt als immunostimulator, ontstekingsremmer, bij vermoeidheid door psychische en fysieke stress en ter preventie van infecties door zware training en wedstrijden bij sporters. Astragalus wordt in de traditionele Chinese geneeskunde al eeuwen gebruikt om de lichaamsweerstand te verhogen en als adaptogeen kruid (“Huang qi”) om levensenergie (“Qi”) te versterken bij vermoeidheid. Vooral de wortel van de plant is nuttig. Synergistische werking met Panax ginseng (Ginseng) en Withania somniflera (Ashwaganda) wanneer het gaat om energiegebrek.
Aesculus hippocastanum (Wilde paardenkastanje): Functioneel bij doorbloedingsstoornissen, erectiestoornissen en koude extremiteiten. In de zaden bevindt zich een mengsel van saponinen, waaronder aescine. In verschillende humane studies bij patiënten met chronische veneuze insufficiëntie is aangetoond dat een dagdosering van 1200 mg kastanje-extract, gestandaardiseerd op 100 mg aescine, de oedeemvorming remt en daarnaast subjectieve parameters zoals pijn, zwaartegevoel en kramp of jeuk in de benen vermindert. Bij doorbloedingsstoornissen kent de paardenkastanje een uitstekende combinatie met Ruscus aculeatus (Stekelige muizendoorn).

Allium sativum (Knoflook): Inzetbaar bij perifere doorbloedingsstoornissen. Knoflook gaat ontegensprekelijk hart- en vaatziekten tegen, verbetert de doorbloeding van organen en weefsels, versterkt daarnaast het afweersysteem, en beschermt het lichaam tegen toxische stoffen. Bovendien is knoflook een uitstekende remedie bij uiteenlopende infecties met virussen, bacteriën, schimmels en parasieten.

Ruscus aculeatus (Stekelige muizendoorn): De wortel van de muizendoorn wordt verwerkt in een extract voor medicinaal gebruik inzake betere bloeddoorstroming en ontstekingsremmende werking.
Ginkgo biloba (Japanse tempelboom): Uitvoerige studies tonen het positieve effect van het gestandaardiseerde ginkgo bladextract bij de behandeling van cerebrale doorbloedingsstoornissen. In de Duitse farmacologische onderzoeken kwam Ginkgo biloba onder andere naar voren als ‘noötropicum’, dat wil zeggen een geneesmiddel welke de geestelijke prestaties, de alertheid en de cognitieve functies activeert. Synergisme met Allium sativum (Knoflook) bij verminderde hersendoorbloeding.

Gebruiksaanwijzing:
1 à 2 tabletten per dag of zoals voorgeschreven

Inhoud:
60 tabletten
Kenmerken:
Merk Pharmanutrics
Categorie Vermoeide benen
Prijs 24,94 €
Reviews 4.5/5 (4 reviews)
Gewicht 126 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
(4)
4,5 op 5 sterren
5 sterren
(2)
4 sterren
(2)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over Pharmanutrics Circulix Plus Tabletten 60 werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
producten zijn goed en betrouwbaar
  0 0   Gemeld!
Doet wat het moet doen
  0 0   Gemeld!
Ik ben zeer tevreden van dit product en raad het zeker aan voor anderen die er baat kunnen bij hebben.
  0 0   Gemeld!
héél goed product !
  0 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten