1.600.000 tevreden klanten
Home > Welzijn en Gezondheid > Spijsverteringsstelsel - Urinewegstelsel > Urinair welzijn > Pharmanutrics Cranber Plus Tabletten 60

Pharmanutrics Cranber Plus Tabletten 60

Pharmanutrics Cranber Plus Tabletten 60
Ondersteunt de werking van de urinewegen.
23,54 €
*
-10%
Online korting
**
21,19 

In voorraad!

+1.5% oftewel 0,32
in Mijn klantenbonus
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24u in afhaalpunt
Beschrijving

Pharmanutrics Cranber Plus Tabletten 60

Eigenschappen:
Cranber Plus is een uniek complex van Cranberry extract (500 mg) en Berendruif (100 mg) samen met vitamine C.
Cranberry (Grote veenbes): Fungeert als ontsmetter van de urinewegen. Concreet zorgen de gecondenseerde tannines voor het beletten van de adhesie van uropathogene E-coli aan de blaaswand. Dit gebeurt door het losweken van de haartjes of ‘pili’ van de E-coli. Op die manier worden de bacteriën via de urine weggespoeld alvorens ze schade kunnen berokkenen. De voorkeur gaat uit naar een sterk geconcentreerd Cranberry-extract. Dit bevat immers meer gecondenseerde tannines. Cranberry werkt synergistisch met vochtafdrijvende kruiden als Juniperis communis (Gewone jeneverbes), Solidago virgaurea (Echte guldenroede) en Petroselinum crispum (Peterselie) en Apium graveolens (Selderij) wanneer reeds sprake is van een blaasinfectie. Ter preventie van, en om de weerstand tegen blaasontstekingen te verhogen, kent Cranberry een synergistische werking met Arctostaphylos uva ursi (Berendruif) en Allium sativum (Knoflook).

Arctostaphylos uva ursi (Berendruif): In Engelse kruidenboeken duikt het gebruik van berendruifbladeren op vanaf de dertiende eeuw, voor aandoeningen van de urinewegen. De Nederlandse naam Berendruif is afkomstig van de veronderstelling dat beren de vruchten erg lekker zouden vinden. Berendruif heeft een specifieke werking op de membranen van de urinewegen. Het gaat goed samen met Duizendblad, voor infecties aan de urinewegen. Voor de smaak kan men aan het infuus of de thee wat Pepermunt toevoegen. Bij een acute ontsteking gaat het heel goed samen met Kamille. Bij een chronische ontsteking ook met Echte guldenroede en Gewone jeneverbes.

Ascorbinezuur (Vitamine C): Is een krachtige antioxidant die bescherming biedt tegen vrije radicalen en is betrokken bij een groot aantal biologische processen. Zo functioneert het in de eerste plaats als stressverdrijver. Ook speelt het een rol bij de versterking van het immuunsysteem. Vitamine C helpt het lichaam om ijzer en foliumzuur beter op te nemen. Ascorbinezuur heeft een goed huwelijk met vitamine K.
Dit complex wordt gebruikt voor het goed functioneren van de urinewegen. Doordat het verhindert dat de E.Coli bacterie zich vasthecht aan de wand van de urinewegen kan dit ook verlichting brengen bij een blaasontsteking.

Gebruiksaanwizjing:

1 tot 2 tabletten per dag

Inhoud:

60 tabletten
Kenmerken:
Merk Pharmanutrics
Categorie Urinair welzijn
Prijs 21,19 €
Reviews 4.0/5 (7 reviews)
Gewicht 95 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
4,0
7 reviews
5 sterren
(3)
4 sterren
(3)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(1)
Alle reviews over Pharmanutrics Cranber Plus Tabletten 60 werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Rik

07/09/2017
Makkelijke inname
  0 0   Gemeld!
marc

23/07/2016
middel om blaasontstekingen preventief tegen te gaan
  0 0   Gemeld!
Anne-Marie

29/02/2016
De tabletten zijn zeer groot en moeten sowieso in twee gebroken worden. De smaak is zeer zuur. Het oppervlak is zo ruw dat ik de tablet niet kon inslikken. Het is weggegooid geld.
  0 0   Gemeld!
july

21/12/2015
werkt snel en doeltreffend
  0 0   Gemeld!
Marina

05/07/2015
ideaal voor blaasontstekingen tegen te gaan
  0 0   Gemeld!
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten
Annuleren