1.600.000 tevreden klanten
Home > Voedingstherapie - Vitaliteit > Prebiotics-Probiotics > Pharmanutrics Proflor Plus Capsules 10

Pharmanutrics Proflor Plus Capsules 10

Pharmanutrics Proflor Plus Capsules 10
Het is een sterke immunoregulator en kan tevens ingezet worden bij alle soorten darmklachten.
13,32 
*
-10%
Online korting
**
11,99 
(
1,20 
/ stuk
)

Nog maar 4 in voorraad!

+1.5% oftewel 0,18
in Mijn klantenbonus
Annuleren
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24u in afhaalpunt
Beschrijving

Pharmanutrics Proflor Plus Capsules 10

Eigenschappen:
Profor Plus is een zeer hoog gedoseerd complex met 5 verschillende probiotica stammen (37,5 miljard) en FOS. Het is een sterke immunoregulator en kan tevens ingezet worden bij alle soorten darmklachten.
Probiotica: Zijn voedingsmiddelen met micro-organismen waaraan een gezondheidsbevorderende werking wordt toegeschreven. Het begrip ‘pro-bioticum’ kan vertaald worden als “voor het leven”. De meest gebruikte probiotica zijn melkzuurbacteriën van de geslachten Lactobacillus en Bifidobacterium.
- Lactobacillus acidophilus: Wordt met Streptococcus salivarius ssp. thermophilus en Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus gebruikt bij de bereiding van sommige soorten yoghurt. De bacterie komt van nature voor in de mond, het maag-darmkanaal en de vagina.

- Lactobacillus rhamnosus: Is een probioticum, een soort “bevriende” bacterie, aanwezig in de darmflora. Het voorkomt de groei van de meest schadelijke bacteriën in de darm.
- Lactobacillus reuteri: Onderzoek heeft aangetoond dat verschillende stammen van Lactobacillus reuteri een positief effect op de gezondheid hebben, met inbegrip van verschillende soorten van gastro-intestinale aandoeningen en mondgezondheid. Het idee achter het probioticum Lactobacillus reuteri is dat je immuunsysteem alerter is op infecties door virussen en bacteriën als er veel probiotica in je darmen zitten.
- Bifidobacterium infantis: Helpt de darmflora van jonge kinderen optimaliseren. Zwangere vrouwen kunnen deze natuurlijke darmbewoner tijdens het derde zwangerschapstrimester gebruiken.
Bifidobacterium infantis is goed voor de darmflora van jonge kinderen en verhoogt hun weerstand. In studies werd het effect van B. Infantis op patiënten met het prikkelbare darm syndroom onderzocht. De meeste mensen met last hadden minder problemen met buikpijn, opzwellen, darmstoornis, onvolledige ontlasting en de doorgang van gas.
- Bifidobacterium lactis: Heeft eveneens een beschermend effect, mogelijk ook door een immunomodulerende werking.

Prebiotica (FOS): Zijn niet-verteerbare levensmiddeleningrediënten, die selectief de groei en/of activiteit van één of meerdere soorten bacteriën in de dikke darm stimuleren, en daardoor de gezondheid van de gastheer bevorderen. De meeste gezondheidseffecten van prebiotica hangen samen met het vermogen de groei van probiotische bacteriën, met name de bifidobacteriën, in de dikke darm te stimuleren. Behandeling met prebiotica kan zeer goed worden gecombineerd met probiotica. Deze combinatie wordt ‘synbioticum’ genoemd. Een groot voordeel van combinatie van pre- en probiotica is dat het prebioticum de overleving van de bacteriën in het probioticum verbetert. Om deze reden wordt FOS of andere prebiotica soms toegevoegd aan probiotische formules.

Inhoud:

10 capsules
Kenmerken:
Merk Pharmanutrics
Categorie Prebiotische - Probiotische
Prijs 11,99 
Reviews 4.7/5 (6 reviews)
Gewicht 16 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
4,7
6 reviews
5 sterren
(4)
4 sterren
(2)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over Pharmanutrics Proflor Plus Capsules 10 werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Ine

06/12/2018
Zeer goed bij krampen
  0 0   Gemeld!
Didier

24/08/2017
Minder sterk effect dan verwacht, maar goede samenstelling.
  0 0   Gemeld!
Birgitt

29/06/2017
Na een verstoring om de darmflora terug in orde te brengen. Sterke ingrediënten en hoog gedoseerd probiotica.
  0 0   Gemeld!
maureen

24/04/2017
zeer goed
  0 0   Gemeld!
Guido

10/12/2015
Zeer goed product voor de darmflora.
  0 0   Gemeld!
anastassia

07/09/2015
goed
  0 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten