> > > > Pharmanutrics Cholemix Plus Pot Tabletten 90

Pharmanutrics Cholemix Plus Pot Tabletten 90

Pharmanutrics Cholemix Plus Pot Tabletten 90
Gunstige werking op de cholesterolspiegels in het lichaam.
Uw prijs
25,92 
Prijs apotheek: 28,80 €
Aantal In voorraad!
Toevoegen aan winkelwagentje
Besteld voor 12u,
morgen bij u geleverd
(of in 24h in afhaalpunt)
Beschrijving

Pharmanutrics Cholemix Plus Pot Tabletten 90

Eigenschappen:
Cholemix Plus van Pharmanutrics is een uniek en hoog gedoseerd complex met rode rijst gist (350 mg) , groene thee extract (50 mg) en kaneel (25 mg) per tablet en heeft daardoor een gunstige werking op de cholesterolspiegels in ons lichaam.
Rode gist rijst ontstaat door fermentatie van rijst door het gist Monascus purpureus waardoor de rijst een donkerrode kleur krijgt en er kenmerkende stoffen ontstaan. Eén van de actieve bestanddelen is monacolin K. In vele studies is aangetoond dat rode rijst gist het totaal cholesterol, het ldl-C en het triglyceridehalte verlaagt.

Kaneel heeft een gunstige werking op de bloedsuikerspiegel en cholestrol niveau. De cinnamaldehyde in kaneel verbetert de werking van insulinereceptoren in vet- en spiercellen. Volgens onderzoek werd de invloed van kaneel op insuline-, glucose- en vetstofwisseling onder 60 personen met diabetes type 2 een gemiddelde verlaging van 25% bloedglucose vastgesteld na toediening van1, 3 of 6 gram kaneelpoeder gedurende 40 dagen. In alledrie groepen werden lagere nuchtere bloedglucose-waarden vastgesteld. Ook daalden cholesterol (12-26%) LDL cholesterol (7-27%) en het triglyceriden niveau(23-30%).
Sporters kunnen profiteren van kaneel: Door het gebruik van kaneel worden in de spiercel meer anabole eiwitten aangemaakt waardoor de cel met dezelfde hoeveelheid insuline meer glucose opneemt, hetgeen meer energie oplevert.

Groene thee verlaagt het totaal gehalte aan cholesterol en resulteert in een beter cholesterolprofiel, wat wil zeggen dat de verhouding tussen LDL-cholesterol en HDL-cholesterol gunstiger wordt.
Kan in combinatie met Q10 forte genomen worden.

Gebruiksaanwijzing:
2 tot 3 tabletten voor het slapen

Inhoud:

90 tabletten
Kenmerken:
Merk Pharmanutrics
Categorie Beheerst het cholesterolgehalte
Prijs 25,92 €
Reviews 4.6/5 (5 reviews)
Gewicht 108 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
(5)
4,6 op 5 sterren
5 sterren
(3)
4 sterren
(2)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over Pharmanutrics Cholemix Plus Pot Tabletten 90 werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
helpt de cholesterol te verlagen
  0 0   Gemeld!
goed
  0 0   Gemeld!
Het product Cholemix plus is uitstekend. Ik probeer steeds mensen te overtuigen dat bepaalde medicatie, zoals statines ook nadeel kan hebben en meerdere neven verschijnselen teweeg brengen. Maar tot op heden zijn natuur producten nog niet genoeg ingeburgerd in onze maatschappij. Nu ja iedereen is vrij van doen en laten voor zover de staat dat nog toelaat.
  0 0   Gemeld!
2 in 1, zo moet het zijn. Een echte aanrader voor diegenen die op natuurlijke wijze hun suiker en cholesterol willen onder controle houden, zonder neven werkingen zoals men kan hebben bij medicatie geschikt voor deze aandoeningen.
  0 0   Gemeld!
Wat een voordeel is dat men 2 vliegen in 1 klap heeft; rode rijst en kaneel in 1 tablet. Bij het volgend dokters bezoek ben ik benieuwd naar het resultaat van mijn cholesterol en suiker gehalte, in hoeverre die in de aanvaardbare waarde zijn.
  0 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten