1.600.000 tevreden klanten
Home > Natuurgeneeskunde > Aromatherapie - Essentiële oliën > Essentiële oliën voor verstuivers > Phytosun Essentiële Olie Rommse Kamille Fles 5ml

Phytosun Essentiële Olie Rommse Kamille Fles 5ml

van Phytosun
Phytosun Essentiële Olie Rommse Kamille Fles 5ml
Essentiële Olie bij het ondersteuning van de spijsvertering
21,49 €
-15%
Online korting
18,27 
Aantal In voorraad!
Toevoegen aan winkelwagentje
Besteld voor 16u,
morgen bij u geleverd
(of in 24u in afhaalpunt)
Beschrijving

Phytosun Essentiële Olie Rommse Kamille Fles 5ml

Eigenschappen:
Phytosun roomse kamille helpt onder andere bij het ondersteunen van de spijsvertering.
Phytosun nodigt u uit om kennis te maken met de weldaden van zijn Essentiële Oliën: kalmerend, stimulerend, evenwichtsherstellend, zuiverend. Ze kunnen tal van kwaaltjes verlichten, maar elke Essentiële Oliën bezit haar eigen, specifieke eigenschappen. Het zijn zeer zuivere en geconcentreerde stoffen en daarom moeten ze met grote voorzichtigheid gebruikt worden. Indien nodig moet advies van een aromatherapeut ingewonnen worden.

Phytosun gebruikt uitsluitend Essentiële Oliën’s die Botanisch en Biochemisch Gekenmerkt (E.O.B.B.G.) zijn. Volgens de E.O.B.B.G. -kwaliteitscriteria moeten Essentiële Oliën’s 100% zuiver en natuurlijk zijn en alleen afkomstig van de distillatie van aromatische planten die gegarandeerd niet gemodificeerd of verdund, terpeenvrij, niet gerectificeerd en niet behandeld zijn.

Elke partij Essentiële Oliën ondergaat een strenge controle: botanische soort, geografische oorsprong, teeltmethode (conventioneel, in het wild, biologisch), producerend orgaan, extractiemethode (koude persing of distillatie), biochemische specificiteit en samenstelling (bepaald aan de hand van gaschromatografie in combinatie met massaspectrometrie) en verhouding van de verschillende bestanddelen (bepaald aan de hand van gaschromatografie/ vlam-ionisatiedetector). De analyse, de opslag en de verpakking zijn onderworpen aan de farmaceutische regels om de absolute noodzakelijke kwaliteit en traceerbaarheid te kunnen garanderen.

Indicaties:
Bij het ondersteuning van de spijsvertering

Samenstelling:
- Essentiele Olie van Roomse Kamille (Chamaemelum nobile)
- Biochemische specificiteit: isobutyl-/ isoamyl-/ methallylangelaat, pinocarvoon (4%)

Gebruiksaanwijzing:
Oraal: 1 à 2 druppels per inname op een neutrale tablet, een broodkorstje of in een lepel honing druppelen, 2 à 3 maal per dag.

Toepassing bij verstuiving:
- Bestrijd stress:
Druppel 1 druppel Roomse Kamille en 1 druppel Bittere Sinaas op een zakdoek of op een geursteentje. Ruik hieraan wanneer je er nood aan hebt.

Toepassing op de huid:
- Bestrijd stress:
Combineer 1 druppel Roomse Kamille en 1 druppel Bittere Sinaas.
Masseer op de borstkas.
- Verjaag nachtmerries:
Neem een donkergekleurd flesje en meng voor volwassenen: 30 druppels Roomse Kamille, 30 druppels Marjolein en 30 druppels Ravintsara.
Breng 1 druppel van dit mengsel aan op de borstkas en gebruik zo lang als nodig; voor kinderen: 30 druppels Roomse Kamille en 30 druppels Mandarijn.
Breng 1 druppel van dit mengsel aan op een zakdoek en leg deze op het nachtkastje.

Toepassing bij inname:
- Bestrijd stress en herstel jouw slaappatroon:
Breng 1 druppel Roomse Kamille aan op een neutrale drager.

Relaxerend aromabad:
Voeg 5 druppels Roomse Kamille en 5 druppels Lavendel Officinalis toe aan een dosis douchegel.
Meng goed en voeg toe aan het badwater onder de kraan.

Laat blonde haren stralen:
Voeg 1 druppel Roomse Kamille toe aan een dosis shampoo en was jouw haren met dit mengsel.

Voorzorgsmaatregelen:
- Essentiële Oliën’s zijn distillatieproducten van aromatische planten. In zuivere vorm moeten ze altijd voorzichtig en met kennis van zaken gebruikt worden, na advies van uw apotheker of een aromatherapeut.
- Uit voorzorg worden Essentiële Oliën’s best niet gebruikt bij kinderen jonger dan 3 jaar (sommige zelfs niet bij oudere kinderen) en evenmin bij zwangere of vrouwen die borstvoeding geven.
- Mensen met overgevoelige huid of die nog nooit Essentiële Oliën’s gebruikt hebben moeten vóór gebruik een huidtest uitvoeren door 1 druppel aan te brengen op de binnenzijde van de elleboog. De Essentiële Oliën niet gebruiken bij roodheid.
- De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
- Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen noch een gezonde levensstijl.
- Geef nooit Essentiële Oliën’s op een orale wijze aan kinderen onder de 12 jaar.
- In geval van toevallige inname, niet (laten) braken, maar een eetbare plantaardige Olie (laten) drinken en het Antigifcentrum raadplegen.
- Blootstelling aan de zon of UV-stralen vermijden als de Essentiële Oliën’s op de huid aangebracht werden om elk risico op fotosensibilisatie te vermijden.
- Vermijd ieder contact van Essentiële Oliën’s met ogen, oren, neus, geslachtsdelen. De Essentiële Oliën’s nooit in het lichaam injecteren.
- Buiten het bereik en zicht van jonge kinderen bewaren.
- Stel Essentiële Oliën’s nooit bloot aan hoge temperaturen. Ze zijn vluchtig en ontvlambaar.
- Sluit het flesje van de Essentiële Oliën goed af en bewaar het buiten invloed van lucht, licht, en warmte. Zo kunnen de Essentiële Oliën’s minstens 3 tot 5 jaar bewaard worden.

Inhoud:
Fles 5 ml
Kenmerken:
Merk Phytosun
Categorie Essentiële oliën voor verstuivers, Bevordert de spijsvertering, Essentiële oliën, Verstuivers Phytosun, Ravintsara essentiële olie
Prijs 18,27 €
Reviews 4.8/5 (5 reviews)
Gewicht 41 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
(5)
4,8 op 5 sterren
5 sterren
(4)
4 sterren
(1)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over Phytosun Essentiële Olie Rommse Kamille Fles 5ml werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
Anne-Marie
28/06/2019
Tijdens moeilijke spijsvertering vervult het zijn rol goed, om een neutrale tablet of een beetje honing in te nemen.
  0 0   Gemeld!
Sabine
25/02/2019
Zeer goed product maar efficiëntie minder overtuigend dan ik dacht. Gebruikt voor zijn kalmerende eigenschappen
  0 0   Gemeld!
Katia
06/02/2019
Alle etherische oliën moeten met de grootste zorg worden gebruikt. De voordelen ervan om het zenuwstelsel te kalmeren zijn onbetwistbaar. Het ontspant, ontspant en kalmeert, bovendien is het een mild kalmeringsmiddel. Niet te verwarren met Duitse kamille
  0 0   Gemeld!
Gamila
29/01/2019
Ik gebruik het om mezelf te kalmeren voor een gespannen of moeilijk moment. Ik hou van
  0 0   Gemeld!
serge
01/01/2019
Ik gebruik het om de stijging van de depressieve toestand (2 druppels op de solar plexus 2 keer per dag) 2 maal 5 dagen tegen te gaan.
  0 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten