Prevalin Neusspray 20mg/ml Natriumcromoglicaat Bij Hooikoorts Fles 15ml

van Prevalin
8,08 

In voorraad!
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd OF in afhaalpunt 48u via Mondial Relay of 24u via DPD
Beschrijving

Prevalin Neusspray 20mg/ml Natriumcromoglicaat Bij Hooikoorts Fles 15ml

Eigenschappen:
Als u last heeft van een loopneus, een verstopte neus of niest vanwege hooikoorts, dan is Prevalin Neusspray* de oplossing.
Prevalin-Neusspray remt de afgifte van histamine.
Hierdoor zijn er geen hooikoortsklachten.
*Dit product is een geneesmiddel en bevat dinatriumcromoglicaat.

In je lichaam zitten mestcellen. Mestcellen zijn cellen waarin het lichaam stoffen bewaart die binnendringers uitschakelen. Pollen in de lucht worden in het lichaam opgevangen door antistoffen die vastzitten aan mestcellen.
Hierdoor wordt een mestcel geprikkeld en geeft hij stofjes zoals histamine af. Histamine is de oorzaak van de vervelende symptomen van hooikoorts.
Prevalin Neusspray vormt een beschermend laagje om de mestcellen en remt hierdoor het vrijkomen van deze stoffen die overgevoeligheidsreacties veroorzaken.
De verschijnselen van hooikoorts zoals een loopneus, verstopte neus, jeuk en niezen worden tegengegaan doordat de histamine niet vrij kan komen.

Naast Prevalin Neusspray 20 mg/ ml is er ook Prevalin Neusspray Extra Sterk als de behandeling niet voldoende werkt. Prevalin Neusspray Extra Sterk bevat een verhoogde dosis van de werkende stof dinatriumcromoglicaat 40 mg/ ml.

Kenmerken:
- Werkt 3 à 4 uur lang.
- Is het hele hooikoortsseizoen te gebruiken.

Indicaties:
Voor loopneus, verstopte neus of niest vanwege hooikoorts

Samenstelling:
Bevat per ml 20 mg natriumcromoglicaat, 0,1 mg dinatriumedetaat en 0,1 mg benzalkoniumchloride per ml.

Gebruiksaanwijzing:
Verwijder het dopje. Druk het pompje omlaag in de richting van de pijl. Laat vervolgens los. Veeg na het gebruik het neusstuk even af en zet het dopje weer op de spray.
Om de beschermende laag optimaal in stand te houden is het belangrijk om Prevalin Neusspray regelmatig te gebruiken zolang de pollen in de lucht aanwezig zijn. Gebruik de neusspray alleen als je last hebt van hooikoorts.

Voor volwassenen en kinderen geldt: om de 3 à 4 uur één verstuiving in elk neusgat, tenzij anders geadviseerd. Blijf de neusspray gebruiken bij blootstelling aan stoffen zoals pollen, die hooikoorts veroorzaken. Bij een onderbreking kunnen de hooikoortsklachten terug komen.

Inhoud:
Fles 15 ml
Kenmerken:
Merk Prevalin
Categorie Neusspray - Neusdruppels
Prijs 8,08 
Gewicht 33 gr
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.