Prevalin Direct Kids Neusspray 20ml

van Prevalin
14,11 

In voorraad!
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd OF in afhaalpunt 48u via Mondial Relay of 24u via DPD
Beschrijving

Prevalin Direct Kids Neusspray 20ml

Eigenschappen:
Het is klinisch bewezen dat Prevalin Direct Kids de Symptomen van allergische rhinitis (acute ontsteking van het neusslijmvlies) vermindert, doordat het de allergenen tegenhoudt die een allergische reactie veroorzaken. Prevalin Direct Kids neusspray werkt daar waar de allergische reactie begint, in de neus op het neusslijmvlies. De gepatenteerde Nasya technology van Prevalin Direct Kids bevat een combinatie van oliën en emulgatoren, die unieke transformerende eigenschappen bezitten. Zo verändert Prevalin Direct Kids van een gel in een vloeistof bij schudden voor makkelijke verstuiving. Bij contact van de vloeistof met het neusslijmvlies, wordt opnieuw een ondoordringbare micro-gel barrière voor allergenen gevormd. Omdat de meeste allergenen door de neus het lichaam binnenkomen, is Prevalin Direct Kids een ideale oplossing voor hooikoorts, allergische rhinitis, huisstofmijt en dieren allergie.

Gebruik Prevalin Direct Kids zodra je merkt dat het lichaam reageert op allergenen, voordat de allergische reactie zieh volledig ontwikkeld heeft.
Indien de allergische reactie al begonnen is, kan Prevalin Direct Kids gebruikt worden in combinatie met andere hooikoorts behandelingen. Prevalin Direct Kids voorkomt verdere blootstelling aan allergenen, die een allergische reactie kunnen veroorzaken, zodat een nieuwe of intensere allergische reactie wordt voorkomen.

Bewaar op een koele, droge plaats. Bewaar niet boven 27°C. Niet bewaren in de koelkast of diepvriezer, omdat lagere temperaturen de druppelgrootte en spray formule aantasten. Na openen binnen 90 dagen gebruiken. Gebruik niet na de vervaldatum. Buiten het bereik van kinderen houden.

Goed om te weten Prevalin Direct Kids is een medisch hulpmiddel. Het bevat geen geneesmiddelen (antihistamine, cortisone).

Indicaties:
- Stopt allergenen na aanbrengen
- Bij hooikoorts, huisstofmijt en dierenallergie
- Voor kinderen van 6 tot 12 jaar

Samenstelling:
Bentoniet veegum, xanthaangom, glycerolmonostearaat, kaliumfosfaat, dikaliumfosfaat, glycerine, sesamolie (sesam), water, gemengde tocoferolen, muntolie, conserveermiddelen (fenoxyethanol, caprylyl glycol, kaliumsorbaat)

Gebruiksaanwijzing:
- Voor het gebruik van Prevalin Direct Kids, het flesje minstens 4 keer goed schudden in rechte positie.
- Draai het flesje ondersteboven en schud nogmaals minstens 4 keer.
- Verwijder de blauwe dop van het flesje.
- Klaarmaken voor het eerste gebruik: druk de Witte applicator naar beneden gedurende 5-10 seconden en laat dan los. Herhaal dit tot er een volle spray uitgekomen is.
- Buig het hoofd lichtjes vooruit. Houd het flesje recht, breng de verstuiver volledig in het neusgat en spray.
Indien nodig nog een keer sprayen. Doe dit voor beide neusgaten.
- Breng het hoofd terug rechtop en adern normaal door de neus.

Voorzorgsmaatregelen:
Dit product bevat sesamzaadolie. Gebruik dit product niet als u gevoelig bent voor sesamzaadolie of een van de andere ingrediënten in Prevalin Direct Kids. Zeer zeldzame gevallen van allergische reacties op Prevalin Direct Kids zijn gemeld. Het gaat hierbij om Symptomen zoals verstopfe en lopende neus, plaatselijke pijn, droogte, jeuk en zwelling van de neus, tränende ogen en huiduitslag. Bij een vermoeden van een allergie voor Prevalin Direct Kids dient u het gebruik onmiddellijk te staken en indien de Symptomen aanhouden, uw arts (huisarts) te raadplegen.
Prevalin Direct Kids mag alleen gebruikt worden onder ouderlijk toezicht Het wordt aangeraden de neus goed te snuiten voor elk gebruik.

Tijdens het eerste uur van gebruik, kan er een licht gevoel van verstopfe neus ervaren worden. Dit is een voorbijgaand gevoel, dat snel zal weggaan en volledig zal verdwijnen bij verder gebruik. Als er ernstige ongemakkelijkheden optreden na gebruik van Prevalin Direct Kids, stop dan het gebruik of contacteer een arts. Indien gelijktijdig een andere neusspray gebruikt wordt, moet Prevalin Direct Kids opnieuw aangebracht worden zodat de ondoordringbare barrière niet verstoord wordt. Vermijd contact met open wonden.
Maximaal 30 dagen achtereenvolgens te gebruiken. Zodra de Machten terugkomen, kan de behandeling worden herhaald.

Het gebruik van Prevalin Direct Kids tast de werking van medicijnen, anti-histaminica tabletten of andere vormen van allergie-behandelingen niet aan.

Inhoud:
Spray 20 ml
Kenmerken:
Merk Prevalin
Categorie Neusspray - Neusdruppels
Prijs 14,11 
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.