Proxeed Plus 30 Zakjes

van Proxeed

Ondersteuning van de vruchtbaarheid van de man door de gezondheid van het sperma te optimaliseren

(164)
Aan mijn Favorieten toevoegen
51,42 
*
-20%
Online korting
**
41,14 
(
1,37 
/ stuk
)
+1.99% oftewel 0.82€ gespaard in uw Loyalteitsbonus
gratis levering Bij aankoop van minstens 2 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd


Eigenschappen:
Al jarenlang helpt Proxeed mannen de gezondheid van hun sperma te ondersteunen met essentiële voedingsstoffen waarvan is aangetoond dat deze een belangrijke rol spelen bij de functionaliteit van sperma.

Na vier jaar ontwikkeling heeft sigma-tau HealthScience International nu het genoegen om Proxeed® Plus aan te bieden. Proxeed Plus bevat dezelfde wetenschappelijk bewezen ingrediënten als de normale Proxeed®, maar bevat daarnaast een antioxiderend complex om spermacellen te beschermen tegen vrije radicalen, evenals extra voedingsstoffen ter verbetering van de vorming en rijping van spermacellen.

Proxeed Plus is een voedingssupplement dat bijdraagt aan de algehele reproductieve gezondheid van mannen die proberen een kind te verwekken. De ingrediënten in Proxeed Plus bieden wetenschappelijk aangetoonde ondersteuning voor een optimale spermakwaliteit.
  • Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de ingrediënten in Proxeed® Plus de gezondheid van sperma ondersteunen en dat zij het aantal, de beweeglijkheid, de snelheid en de concentratie van spermacellen kunnen verbeteren.
  • Proxeed® Plus bevat dezelfde wetenschappelijk bewezen ingrediënten als Proxeed, maar nu met extra voedingsstoffen die gericht zijn op de bescherming tegen vrije radicalen en de ondersteuning van de vorming en rijping van spermacellen.
  • Het nieuwe Proxeed Plus sluit voor 100% aan op Proxeed. Als u nu reeds Proxeed gebruikt, kunt u dus veilig overstappen op het verbeterde Proxeed Plus.
  • Proxeed® Plus heeft een nieuwe en verbeterde citroensmaak.
  • De eerste resultaten kunnen al na drie maanden zichtbaar zijn.
Een effectieve ondersteuning voor de vruchtbaarheid van de man
Proxeed Plus (uitspraak: Prox-ied) is een eenvoudige, veilige en effectieve manier om de reproductieve gezondheid van de man en de kwaliteit van het sperma te ondersteunen, omdat dit de voedingsstoffen biedt die nodig zijn voor de ontwikkeling van zaadcellen. U kunt Proxeed Plus gemakkelijk thuis bestellen.

Proxeed Plus is een voedingssupplement in poedervorm met een lichte citroensmaak dat kan worden opgelost in sap of andere koude dranken en dat tweemaal daags wordt ingenomen.

Proxeed Plus moet gedurende zes maanden worden gebruikt, hoewel verbeteringen in de spermakwaliteit al na drie maanden zichtbaar kunnen zijn. Dit komt omdat zaadcellen gemiddeld 74 dagen nodig hebben om te rijpen en daarna nog zo’n 20 dagen voordat zij een eicel kunnen bevruchten.

Inhoud:
30 zakjes
Kenmerken:
Merk Proxeed
Categorie Vruchtbaarheid
Prijs 41,14 
Reviews 4.4/5 (164 reviews)
Gewicht 216 gr
De ingrediënten van Proxeed® Plus:
Van de ingrediënten in Proxeed® Plus, een mannelijk vruchtbaarheidssupplement, is klinisch bewezen dat zij de voedingsondersteuning bieden die nodig is voor een optimale spermakwaliteit. Lees hieronder meer over hoe elk van de gedegen onderzochte ingrediënten bijdraagt aan de reproductieve gezondheid van mannen.

Proxeed® Plus-productinformatie    per sachet    per dagelijkse dosering
(2 sachets)
L-carnitine (fumaraat)    1.725 g    3.5 g
Acetyl-L-carnitine    0.5 g    1,0 g
Fructose    1 g    2,0 g
Citroenzuur    50 mg    100 mg
Selenium    50 mcg    100 mcg
Co-enzym Q10    20 mg    40 mg
Vitamine C    90 mg    180 mg (300 % ADH)
Zink    10 mg    20 mg (133 % ADH)
Foliumzuur    200 mcg    400 mcg (200% ADH)
Vitamine B12    1.5 mcg    3,0 mcg (300% ADH)

Ingrediënten en specifieke functies:
Zink, foliumzuur, vitamine B12, acetyl-L-carnitine
Verbetert de rijping en functionaliteit van spermacellen

L-carnitine, acetyl-L-carnitine, fructose, citroenzuur
Verbetert en beschermt de energiestofwisseling

Selenium, co-enzym Q10, vitamineC, zink, acetyl-L-carnitine
Beschermt spermacellen tegen vrije radicalen

L-carnitine en acetyl-L-carnitine spelen een belangrijke rol bij de energiestofwisseling van spermacellen. Veel wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat carnitinen een belangrijke rol spelen bij de functionaliteit van sperma doordat ze van invloed zijn op de beweeglijkheid, morfologie en concentratie van spermacellen, evenals op het aantal spermacellen. L-carnitine en acetyl-L-carnitine kunnen tevens helpen sperma te beschermen door de invloed van te veel vrije radicalen te beperken.

Fructose is een van de belangrijkste energieopwekkende substraten die aanwezig zijn in zaadvloeistof.

Citroenzuur is betrokken bij bepaalde aspecten van de energiestofwisseling.

Vitamine B12 is betrokken bij celrijping en DNA-synthese. Een gebrek aan vitamine B12 in de voeding is gekoppeld aan een lager aantal spermacellen en een slechtere beweeglijkheid daarvan. Daarom is vitamine B12 van essentieel belang voor gezonder sperma.

Selenium is een krachtige antioxidant en speelt een rol bij de stabilisatie van ongeschonden zweepdraden van de zaadcellen. Een te lage concentratie selenium in de voeding houdt verband met een geringe beweeglijkheid van spermacellen. Een voedingssupplement voor de vruchtbaarheid van de man dat selenium bevat, kan de beweeglijkheid van spermacellen vergroten.

Co-enzym Q10 is een antioxidant en een energiestimulerende stof en speelt een rol bij de stabilisatie van ongeschonden zweepdraden van de zaadcellen. Onderzoeken hebben een verband aangetoond tussen de concentratie van het co-enzym Q10 en de gezondheid van sperma.

Vitamine C is een antioxidant dat aanwezig is in het zaadplasma. Van extra vitamine C is bewezen dat dit de kwaliteit van het sperma bij rokers verbetert.

Zink is belangrijk voor de productie van zaadcellen. Niet optimaal vruchtbare mannen hebben doorgaans een lagere concentratie zink in hun zaad dan normale mannen.

De concentratie foliumzuur is bij mannen hoger in de zaadvloeistof dan in het plasma. Onderzoeken duiden erop dat een supplement van foliumzuur samen met zink de gezondheid van sperma verbetert bij zowel niet optimaal vruchtbare mannen als vruchtbare mannen.

Actieve ingrediënten: L-carnitine fumaraat, acetyl-L-carnitine, fructose, citroenzuur, vitamine B12, selenium, co-enzym Q10, vitamine C, zink, foliumzuur

Hulpstoffen: suiker, fructose, natuurlijk citroenaroma, acesulfaam kalium
4,4
164 reviews
5 sterren
(81)
4 sterren
(72)
3 sterren
(10)
2 sterren
(1)
1 sterren
(0)
Tous les avis sur Proxeed Plus 30 Zakjes proviennent d’acheteurs certifiés, récoltés via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Kurt
29/12/2020
Nog even afwachten, momenteel nog geen resultaat maar goede moed.
  0 0   Gemeld!
Sophie
13/10/2020
Smaak is goed van het product\nNog te zien hoe effectief het is :)\n
  0 0   Gemeld!
Minne
08/10/2020
Goed product. Zou het aanbevelen aan mensen met hetzelfde probleem als ik.
  0 0   Gemeld!
Marline
06/08/2019
Het is erg duur, maar geadviseerd door arts. DNA-fragmentatie was wel verbeterd.
  0 0   Gemeld!
Imke
31/01/2018
het effect moet nog blijken ... :-)
  0 0   Gemeld!
Fumin
19/01/2018
Erg leuk
  0 0   Gemeld!
Emiel
20/06/2017
Prima
  0 0   Gemeld!
aziz
21/03/2016
Schitterend
  0 0   Gemeld!
Heyrman
27/12/2015
Zeer zacht en mild voor de huid, wat de olie dus zeer aantrekkelijk voor de gevoelige tot zeer gevoelige huid. De rijke olie voedt je huid door en door. Baden in weelde!
  0 6   Gemeld!
Gertjan
19/08/2015
Helaas is het gewenste resultaat nog niet bereikt maar het product smaakt prima.
  0 0   Gemeld!