1.600.000 tevreden klanten
Home > Natuurgeneeskunde > Gemmotherapie > Purasana Puragem Relax 50ml

Purasana Puragem Relax 50ml

van Purasana
Purasana Puragem Relax 50ml
Helpt om optimaal te relaxen.
20,13 
Tijdelijk niet beschikbaar
Beschrijving

Purasana Puragem Relax 50ml

Eigenschappen:
Raf De Jonckheere creëerde het merk Purasana vanuit zijn persoonlijke passie voor natuurlijke en biologische producten. Zijn doel: kwaliteitsvolle, veilige en doeltreffende producten ontwikkelen, produceren en commercialiseren. Dat gebeurt zowel in eigen beheer als in samenwerking met professionele partners en labo’s.
Met de Purasanaproducten wil hij mensen mooier, gezonder en energieker maken. Kortom: het algemeen welzijn verbeteren. Daarom richt Purasana zich niet enkel op de health- en foodmarkt, maar ook op andere sectoren zoals sport, wellness, home en beauty.

Gemmotherapie is de jongste tak uit de fytotherapie. Zij maakt gebruik van de knoppen, scheuten, kiemen en wortelvezels of embryonale weefsels van de planten. Deze embryonale weefsels bevatten alle eigenschappen (zowel biochemische als energetische) van de toekomstige volledige plant (zowel van de vruchten, bloemen, bladeren, stengels, wortels, enz) en kunnen ingezet worden om onze gezondheid te ondersteunen en te optimaliseren.
Gemmotherapie is een holistische benadering. Dit betekent dat zij zowel op het fysieke en energetische niveau als op het psychische en emotionele niveau werkzaam is.
De grondlegger van de gemmotherapie is de Belgische arts Dr. Pol Henry. In de jaren ’60 onderzocht hij embryonale plantencellen op hun therapeutische eigenschappen, dit naar aanleiding van het onderzoek van zijn collega Dr. Niehans naar het geneeskundig gebruik van dierlijke embryonale cellen. Daaruit ontstaat de “fyto-embryotherapie”, waarvan hij later zijn eerste bevindingen publiceert in het boek “Phytembryothérapie”. In de jaren ’80 start de Franse arts Dr. Max Tétau, samen met een aantal andere Europese artsen, de verdere ontwikkeling van de fyto-embryotherapie. Hij geeft haar de definitieve naam “gemmotherapie” naar het Latijnse woord gemma dat zowel “knop” als “halfedelsteen” betekent.

Puragem complex: synergetische samenstelling van verschillende geconcentreerde moedermaceraten van biologische knoppen, jonge scheuten en jonge bladeren.
Gemmotherapie kan ingezet worden voor het ganse gezin. Er zijn geen risico’s op overdosering waardoor gemmotherapie kan ingezet worden bij zwangere vrouwen* en jonge kinderen.
Puragem Relax helpt om optimaal te relaxen dankzij vijgenboom, meidoorn en zilverlinde.
*Behalve enkele uitzonderingen

Indicaties:
Voor de slaap

Samenstelling:
Vijgenboom, meidoorn en zilverlinde

Inhoud:
50 ml
Kenmerken:
Merk Purasana
Categorie Gemmotherapie, Stress
Prijs 20,13 €
Reviews 5.0/5 (3 reviews)
Gewicht 125 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
(3)
5,0 op 5 sterren
5 sterren
(3)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over Purasana Puragem Relax 50ml werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
Sarah
08/07/2019
Zeer effectief product om angsten te kalmeren ...
  0 0   Gemeld!
nadine
07/12/2018
Het werkt! Ik gebruik het 30 minuten voordat ik naar bed ga
  0 0   Gemeld!
Anne
18/10/2018
Heel goed in tijden van stress. slaap helpen raad ik u aan 15 druppels te nemen om onder de tong te houden. De knoppen zijn echt heel effectief
  0 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten