Puressentiel Assainissant Luchtzuivering Spray Limited Edition 75ml

van Puressentiel

Verdrijft de microben en beperkt de allergiebronnen.

(220)
Aan mijn Favorieten toevoegen
14,40 
*
-20%
Online korting
**
11,52 
+1.65% oftewel 0.19€ gespaard in uw Loyalteitsbonus
gratis levering Bij aankoop van minstens 5 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Volgens de Amerikaanse Longvereniging (Environmental Protection Agency, 2002) kan de luchtkwaliteit in een woning tot wel 100 maal slechter zijn de buitenlucht. Als resultaat daarvan nemen problemen met de luchtwegen steeds meer toe.
Deze 100% natuurlijke, gepatenteerde spray combineert 41 essentiële oliën - waaronder de meest werkzame - om bacteriën, huisstofmijten, microscopische schimmels en zelfs slechte geuren te vernietigen.
Het is het ideale product om de luchtwegen te helpen vrijmaken, de allergiebronnen te beperken, de lucht in onze woning en vervuilde of rokerige ruimten te zuiveren, gezonder te maken en te ontsmetten.
Beschermt de luchtwegen en de ozonlaag.
Zonder drijfgas

Helpt om:
- microben, mijtachtigen, microscopische schimmels, virussen, kwalijke geuren te verdrijven.
- allergiebronnen te beperken.
- zuiverder lucht in te ademen.

100% zuiverende doeltreffendheid vastgesteld in 8 studies (Puressentiel Studies):
- Dankzij de 41 essentiële oliën worden de meest in huis voorkomende bacteriën, schimmels en huisstofmijten aangepakt en wordt de lucht op een natuurlijke en duurzame manier gezuiverd.
- Het vernietigt 100% van de mijten (totaal en blijvend effect), 7 bacteriën- en schimmelstammen, 4 types bacteriën, 3 types virussen (griep, H1N1) en 2 insectensoorten (bedwantsen en kleermotten).
- In totaal hebben 95% van de gebruikers de weldoende werking op ademhalingsproblemen vastgesteld. Vergeet dus niet om deze verstuiver regelmatig te verstuiven in uw woon- en werkomgeving.
- 99.8% van de gebruikers zijn tevreden.

Doeltreffend tegen mijten*:
- Studie over de mijtenverdelgende uitwerking op de meest verbreide mijtenstam in Europa (dermatophagoïdes pteronyssinus)
- Puressentiel Luchtzuivering Spray is voor 97 % mijtenverjagend (uitzonderlijke resultaten) en in minder dan één uur mijtenverdelgend.
- De 41 essentiële oliën die het bevat, toonden voor sommigen een betere mijtenverdelgende activiteit aan dan die van synthetische mijtenverdelgers, zonder schadelijke gevolgen voor de longpijpen (anijs**, kruidnagel***, venkel****).

Doeltreffend tegen bacteriën* (Norm NF EN 1040 - 5 minuten) en schimmels* (Norm NF EN 1275 - 5 minuten):
- Studie over de stammen van bacteriën, gisten en schimmels die de grootste rol spelen in luchtwegallergieën
- Puressentiel Luchtzuivering Spray bewees zijn doeltreffendheid op de stammen Aspergillus niger, Trichophiton rubrum, Candida albicans, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes en Enterococcus hirae

Doeltreffend tegen virussen* (Norm NF EN 14476):
- Vastgesteld na 5 minuten contacttijd op twee kiemen: poliovirus type 1, adenovirus type 5 (virus actief in het ademhalingssysteem, betrokken in het ontstaan van verkoudheden, rinofaryngitis enz.)
- Vastgesteld na 1 minuut contacttijd: doeltreffend tegen het Influenza A-virus (H1N1) in concentraties van 80 % en 50 % volgens norm EN 14476

Insectenverdelgende doeltreffendheid*:
- Bij bedwantsen (Cimex lectularius): definitieve insectenverdelgende doeltreffendheid (dodelijk effect) en uitstekende insectenwerende doeltreffendheid (verjagend) tegenover bedwantsen
- Bij kleermotten (Tineola bisselliella): definitieve insectenverdelgende doeltreffendheid (dodelijk effect) en uitstekende insectenwerende doeltreffendheid tegenover volwassen kleermotten en larven

Een betere levenskwaliteit*:
- Vrijwilligers verstoven de Puressentiel Luchtzuivering Spray Met 41 Essentiële Oliën elke avond gedurende 4 weken onder medische controle.
- Het resultaat: een betere kwaliteit van de ademhaling en dus ook de slaap, en een vermindering van bepaalde lichamelijke en geestelijke stresssymptomen. In totaal hebben 95% van de gebruikers de weldoende werking op ademhalingsproblemen vastgesteld.

* Puressentiel Studies
** Lee HS et al, Planta Med, 2004
*** Kim EH et al, J Agric Food Chem, 2003
**** Lee HS et al, J Agric Food Chem, 2004

Indicaties:
Deze spray is bestemd voor alle ruimten waar we dagelijks leven en waar we recht hebben om een zuivere en niet-vervuilde lucht in te ademen.

Samenstelling:
Combinatie van 41 EOBBG essentiële oliën (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd): dille, anijs, Bay St. Thomas, rozenhout, kajapoet, Chinese kaneel, Atlasceder, citroen, citronella, komijn, cipres, eucalyptus, venkel, jeneverbes, geranium, gember, kruidnagel, lavendel officinalis, lavandin grosso, foelie, mandarijn, wilde marjolein, melisse, krulmunt, pepermunt, mirre, niaouli, sinaasappel, oregano, peterselie, bitter orange, grove den, rozemarijn, bonenkruid, salie officinalis, wilde tijm, theeboom, tijm, verbena, bergthee

Gebruiksaanwijzing:
Atmosferisch gebruik: 6 tot 8 verstuivingen in de lucht, in de vier hoeken van de te zuiveren ruimte, meermaals per dag herhalen en in het bijzonder ‘s avonds bij het slapengaan.
U kunt het product ook op een zakdoek verstuiven die u in de buurt van uw hoofdkussen legt.
Gebruik deze spray veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Voorzorgsmaatregelen:
Niet verstuiven op de huid en slimvliezen.
Vermjijd verstuiving in aanwezigheid van een kind jonger dan 1 jaar.
Laat uw kind pas na 30 minuten terug in karner.
Builten bereik van kinderen houden.
Verwijderd houden van vlammen of elke ontstekingsbron.
In geval van inname niet laten uitbraken maar onmiddellijk een arts radplegen en hem de verpakking of het etiket tonen. Contact opnemen met het Antigifcentrum.

Inhoud:
75 ml
Kenmerken:
Merk Puressentiel
Categorie Producten op basis van essentiële olie, Zuiveringssprays, Puressentiel zuiveringsspray, Puressentiel spray
Prijs 11,52 
Reviews 4.6/5 (220 reviews)
Gewicht 100 gr
4,6
220 reviews
5 sterren
(139)
4 sterren
(69)
3 sterren
(10)
2 sterren
(1)
1 sterren
(1)
Tous les avis sur Puressentiel Assainissant Luchtzuivering Spray Limited Edition 75ml proviennent d’acheteurs certifiés, récoltés via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
marcella
31/03/2021
Dit gebruik ik al jaren om mijn huis te desinfecteren
  0 0   Gemeld!
Annie
30/11/2020
Het is een zeer frisse aangename geur .Je krijgt er geen hoofdpijn van zoals van zovele .
  0 0   Gemeld!
Sindy
30/11/2020
Wij gebruiken dit in heel het huis, geeft rust en zuiverend gevoel
  0 0   Gemeld!
Griet
28/09/2020
Wordt in de praktijk dagelijks gebruikt, zeer aangename geur
  0 0   Gemeld!
Alfons
04/11/2019
kende het product al van vroeger is goed en aangename geur
  0 0   Gemeld!
Hilde
22/09/2019
De spray heeft een aangename geur en geeft frisheid in de kamer.
  0 0   Gemeld!
Tania
25/08/2019
Lekker lucht \nVoor de kamer en wond kamer\nAlleen een beetje duur
  0 0   Gemeld!
Gillian
30/04/2019
Helaas regaeer ik hier zeer allergisch op maar blijkbaar toch effectief gezien de meeste positieve reviews. Ik heb namelijk al heel veel allergische klachten incl. hooikoorts, zonneallergie.geparfumeerde sprays, kruidige kaarsen enz....dus ik reageer zeer sterk op dit middel. Slaat meteen op mijn slijmvliezen vergelijkbaar met pollen(hooikoorts). De spray heel lichtjes maar gespoten maar dagen erna nog last. ik kon het dus ook niet meer retourneren helaas.\nOok de spray daalt meteen neer en heb niet het idee dat het effectief is, maar gezien de overige reviews werkt het toch wel dus ik wijt het maar aan mijn allergiegevoeligheid. Jammer want ook de geur vind ik veel te sterk en irriterend.\n
  0 0   Gemeld!
Catharina
10/03/2019
Riekt goed en ontspant goed. Het verstuift ook aangenaam
  0 0   Gemeld!
RITA
08/02/2019
ik gebruik dit product om de lucht te zuiveren van bacteriën en virussen; vooral in de winter als de vensters minder lang open staan.
  0 0   Gemeld!