Push Braces Care Kniebrace Links/Rechts Maat 1 Stuk 1

van Push Braces
83,81
-9%
Voordeel
76,50 
(
76,50 
/stuk
)
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
i
Er is een alternatief:
Push Braces Care Kniebrace Links/Rechts Maat 2 Stuk 1
83,81
-9%
76,44 
+
Tijdelijk niet beschikbaar

Beschrijving

Biedt compressie rondom het kniegewricht en steunt de patella.

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Verantwoord door medici en wetenschappers
Push care producten bieden oplossingen wanneer u door een blessure of aandoening wordt beperkt in uw bewegingsvrijheid.
Uw nieuwe kniebrace is een Push care product en wordt gekenmerkt door een hoge mate van effectiviteit, comfort en kwaliteit. De Push Care Kniebrace zorgt voor pijnverlichting en een verbeterd stabiliteitsgevoel door middel van instelbare compressie.
Push Care producten zijn innovatief en worden met zorg voor u gemaakt. Dit met het oog op maximale zekerheid en een zorgeloos gebruik.

De Push Care Kniebrace biedt compressie rondom het kniegewricht en steunt de patella. Hierdoor verbetert het stabiliteitsgevoel en ervaart de gebruiker pijnverlichting. Met de instelbare sluitingen kan de druk individueel worden bepaald. Hierdoor ervaart de gebruiker een comfortabele ondersteuning en zal vrijer kunnen bewegen.
De toepassing van hoogwaardige, elastische materialen en siliconenapplicaties aan de binnenzijde van de brace zorgt voor een prima pasvorm en een uitstekend positiebehoud.

Sympress Technologie
De Push care Kniebrace is gemaakt van Sympress, een hoogkwalitatief comfortabel materiaal. Het product voelt zacht aan en biedt de gebruiker een comfortabel en beschermd gevoel. De Push care Kniebrace is eenvoudig aan te leggen en kan zonder problemen gewassen worden.
Maat 1 - 28-31 cm

Indicaties:
Voor het kniegewricht
Bij gonartrose, pattelofemorale artrose, reumatische klachten, functionele restinstabiliteit, retropattelaire pijnklachten en bij kapselirritatie

Gebruiksaanwijzing:
Aanmeten en aanleggen:
De kniebrace is verkrijgbaar in 5 maten. Plaats het bovenbeen t.o.v. onderbeen in een hoek van 90 graden. Meet vervolgens de omtrek op het smalste gedeelte onder het kniegewricht. In de tabel op her verpakking vindt u de juiste bracemaat behorende bij uw knieomtrek.
Maak alle klittenbandsluitingen los om een gemakkelijke instap mogelijk te maken.

1. Trek de brace over het kniegewricht, totdat het voorgevormde pattela-element de knieschijf omsluit. Sluit de brace door de klittenbanden en te sluiten.

Push Braces Care Kniebrace Links/Rechts Maat 1 Stuk 1 - Online apotheek - 1

B. Sluit de banden en kruislings op het bovenste gedeelte. Stel de meest comfortabele druk in door de banden meer of minder te spannen.

Push Braces Care Kniebrace Links/Rechts Maat 1 Stuk 1 - Online apotheek - 2

Onderhoudsvoorschrift:
Sluit de klittenbanden voor het wassen ter bescherming van de brace en ander wasgoed.
De brace kan gewassen worden bij maximaal 30°C, fijne was of handwas. Gebruik tijdens het wassen geen bleekwater.
De brace mag licht gecentrifugeerd worden: hang de brace daarna in de open lucht te drogen (niet bij de verwarming of in een droogtrommel).
Voor een lange levensduur is het belangrijk uw brace na gebruik, indien nodig, eerst te laten drogen, alvorens deze op te bergen.

Voorzorgsmaatregelen:
Bij een slechte doorbloeding van het been kan een brace tot stuwing leiden. Leg de brace aanvankelijk niet te strak aan, zeker niet aan de achterzijde van de knie.
Pijn is altijd een waarschuwingsteken. Bij aanhoudende pijn of verergering van de klachten is het raadzaam uw behandelend arts of therapeut te raadplegen.
Voor een juist gebruik van uw Push brace kan een diagnose door een arts of therapeut noodzakelijk zijn. Raadpleeg altijd uw behandeld arts of therapeut als de klachten aanhouden of verergeren.
Voor een optimale functie is een juiste maatkeuze essentieel. Past u daarom vóór aankoop uw brace om de maat te controleren.
Raadpleeg de vakspecialist indien het product individuele aanpassingen vereist.
Controleer vóór elk gebruik van uw Push brace of er geen slijtage of veroudering aan onderdelen of stiknaden waarneembaar is. Een optimale functie van uw Push brace is alleen gewaarborgd indien het product volledig intact is.

Inhoud:
1 stuk
Kenmerken:
Merk Push Braces
Categorie Orthopedie
Reviews 0/5 (0 reviews)

Tekst verminderen