Push Braces Care Nekbrace Uitvoering 8 Maat 1 Stuk 1

van Push Braces
Push Braces Care Nekbrace Uitvoering 8 Maat 1 Stuk 1
Klantenbonus
0,11  €
60,16
-10%
Voordeel
53,94 
(
53,94 
/stuk
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 59 aankoop)


Beschrijving

Biedt goede steun aan de halswervelkolom door de anatomische vorm en het vormvast schuim.

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Verantwoord door medici en wetenschappers
Push Care producten bieden oplossingen wanneer u door een blessure of aandoening wordt beperkt in uw bewegingsvrijheid.
Uw nieuwe nekbrace is een Push Care product en wordt gekenmerkt door een hoge mate van effectiviteit, comfort en kwaliteit. De Push Care Nekbrace garandeert pijnverlichting door het stabiliseren van de halswervels. Mechanische steun en een goede anatomische vorm staan hiervoor aan de basis.
Push Care producten zijn innovatief en worden met zorg voor u gemaakt. Dit met het oog op maximale zekerheid en een zorgeloos gebruik.

De Push Care Nekbrace biedt goede steun aan de halswervelkolom door de anatomische vorm en het gebruik van vormvast schuim. De ondersteuning van hals en hoofd is functioneel tussen kaak en sleutelbeen, door middel van een schuim met voldoende stevigheid, zonder dat deze immobiliseert. De anatomische vorm, afgeronde randen en de zachte, vocht transporterende voering maken dat de brace zeer comfortabel gedragen kan worden.

Sympress Technologie
De brace is gemaakt van Sympress, een hoogkwalitatief comfortabel materiaal. Het product voelt zacht aan en biedt de gebruiker een comfortabel en beschermd gevoel. De Push Care Nekbrace is eenvoudig aan te leggen en kan zonder problemen gewassen worden.
Maat 1 - 27-36 cm
Uitvoering: 8 cm

Indicaties:
Voor de nabehandeling van een whiplash
Bij acute nekletsel en geringe cervicale artrose

Gebruiksaanwijzing:
Aanmeten en aanleggen:
De nekbrace is verkrijgbaar in 2 omvang maten en 2 hoogtematen. Houdt het hoofd recht en leg de centimeter vanachter de hals over de adamsappel. In de tabel op de verpakking vindt u de juiste maat behorende bij de halsomtrek. De gewenste hoogte wordt door passen bepaald. Bij een juiste ondersteuning dient het hoofd in een neutrale positie te staan.

1. Houdt de brace met twee handen voor u, zodat de binnenkant zichtbaar is. De punt in het midden van de brace moet naar beneden wijzen.2. Sluit vervolgens het klittenband achterin de nek.Onderhoudsvoorschrift:
Sluit het klittenband voor het wassen ter bescherming van de brace en ander wasgoed.
De brace kan gewassen worden bij maximaal 30°C, fijne was of handwas. Gebruik tijdens het wassen geen bleekwater.
De brace mag licht gecentrifugeerd worden: hang de brace daarna in de open lucht te drogen (niet bij de verwarming of in een droogtrommel).
Voor een lange levensduur is het belangrijk uw brace na gebruik, indien nodig, eerst te laten drogen, alvorens deze op te bergen.

Voorzorgsmaatregelen:
Er zijn geen aandoeningen bekend waarbij de brace niet gedragen kan of mag worden. Leg de brace aanvankelijk niet te strak aan.
Pijn is altijd een waarschuwingsteken. Bij aanhoudende pijn of verergering van de klachten is het raadzaam uw behandelend arts of therapeut te raadplegen.
Voor een juist gebruik van uw Push brace kan een diagnose door een arts of therapeut noodzakelijk zijn.
Voor een optimale functie is een juiste maatkeuze essentieel. Past u daarom vóór aankoop uw brace om de maat te controleren.
Raadpleeg de vakspecialist indien het product individuele aanpassingen vereist.
Controleer vóór elk gebruik van uw Push brace of er geen slijtage of veroudering aan onderdelen of stiknaden waarneembaar is. Een optimale functie van uw Push brace is alleen gewaarborgd indien het product volledig intact is.

Inhoud:
1 stuk
Kenmerken:
Merk Push Braces
Categorie Orthopedie
Reviews 4/5 (1 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(1 reviews)

Gemiddelde score

4,0 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

0%
100%
0%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Nederlands
MARTINE >65 jaar
Heb al 40 jaar nekklachten ten gevolge van 2x whiplash bij ongeval; jammer dat er geen wasbare hoes bij geleverd wordt; heb er zelf één gemaakt, zo hoef je de kraag niet zo vaak te wassen
Nuttige review? 0 0