Push Braces Med Elleboogbrace Links/Rechts Maat 1 Stuk 1

van Push Braces
Push Braces Med Elleboogbrace Links/Rechts Maat 1 Stuk 1
Klantenbonus
1,5  €
122,89
-13%
Voordeel
106,35 
(
106,35 
/stuk
)
+
Nog maar 2 in voorraad!
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 59 aankoop)


Beschrijving

Biedt een traploos instelbare extensiebeperking voor het elleboog gewricht.

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Verantwoord door medici en wetenschappers
Push Med producten bieden oplossingen binnen de behandeling en het voorkomen van letsels van het bewegingsapparaat.
Uw nieuwe elleboogbrace is een Push Med product en wordt gekenmerkt door een hoge mate van effectiviteit, comfort en kwaliteit. De Push Med elleboogbrace limiteert de strekbeweging en verlicht eventuele pijn. De fysieke belastbaarheid wordt hierdoor vergroot. Mechanische steun en een goed positiebehoud staan hiervoor aan de basis.
Push Med producten zijn innovatief en worden met zorg voor u gemaakt. Dit met het oog op maximale zekerheid en meer bewegingsvrijheid. In het belang van een tevreden gebruik.

De Push Med Elleboogbrace biedt een traploos instelbare extensiebeperking voor het elleboog gewricht. Hierdoor wordt overstrekken voorkomen. De gewenste mate van beperking is eenvoudig met één hand in te stellen. Het bandsysteem is bestand tegen hoge trekkrachten in verschillende hoeken en daarmee zeer functioneel. De goede anatomische pasvorm en de siliconenapplicatie bevorderen het positiebehoud van de brace tijdens beweging. De brace is comfortabel en licht van gewicht. De basis is mede dankzij een rits eenvoudig aan en uit te trekken.

Sympress Technologie
De brace is gemaakt van Sympress, een hoogkwalitatief comfortabel materiaal. Het product voelt zacht aan en biedt de gebruiker een comfortabel en beschermd gevoel. De Push Med Elleboogbrace is eenvoudig aan te leggen en kan zonder problemen gewassen worden.
Maat 1 - 22-24 cm

Indicaties:
Voor de impingement bij overstrekking (kapselinklemming)
Bij aanhoudende klachten na elleboog ontwrichting en/of-breuken en degeneratieve aandoeningen in ellebooggewricht

Gebruiksaanwijzing:
Aanmeten en aanleggen:
De elleboogbrace is verkrijgbaar in 5 maten. Buig de elleboog in een hoek van 90 graden t.o.v. de bovenarm. Meet vervolgens de omtrek rond de elleboog zoals aangegeven in de tekening op de verpakking. In de tabel op de verpakking vindt u de juiste bracemaat behorende bij uw elleboog omtrek.

1. Houdt de binnenkant van uw hand naar u toe gericht, terwijl uw elleboog licht gebogen is.
Schuif de brace met behulp van de baleinuiteinden over uw arm.
Gebruik wisselend het linker en rechter baleinuiteinde zodat de brace symmetrisch op de arm aansluit.
De brace bevindt zich op de juiste plaats wanneer het uitstekende deel van de elleboog voelbaar is in de uitsparing.
Hef uw arm op zodat de rits zichtbaar wordt en sluit deze.
Sluit aan de achterzijde van de bovenarm de niet-elastische band.2. Stel de gewenste strekbeperking in met behulp van de niet-elastische banden. De strekbeweging van de elleboog wordt sterker beperkt naarmate het klittenband meer richting hand wordt gesloten.Onderhoudsvoorschrift:
Sluit de klittenbanden voor het wassen ter bescherming van de brace en ander wasgoed.
De brace kan gewassen worden bij maximaal 30°C, fijne was of handwas. Gebruik tijdens het wassen geen bleekwater.
De brace mag licht gecentrifugeerd worden: hang de brace daarna in de open lucht te drogen (niet bij de verwarming of in een droogtrommel).
Voor een lange levensduur is het belangrijk uw brace na gebruik, indien nodig, eerst te laten drogen, alvorens deze op te bergen.

Voorzorgsmaatregelen:
Er zijn geen aandoeningen bekend waarbij de brace niet gedragen kan of mag worden. Bij een slechte doorbloeding van de ledematen kan een brace tot stuwing leiden. Leg de brace aanvankelijk niet te strak aan.
Pijn is altijd een waarschuwingsteken. Bij aanhoudende pijn of verergering van de klachten is het raadzaam uw behandelend arts of therapeut te raadplegen.
Voor een juist gebruik van uw Push brace kan een diagnose door een arts of therapeut noodzakelijk zijn.
Voor een optimale functie is een juiste maatkeuze essentieel. Past u daarom vóór aankoop uw brace om de maat te controleren.
Raadpleeg de vakspecialist indien het product individuele aanpassingen vereist.
Controleer vóór elk gebruik van uw Push brace of er geen slijtage of veroudering aan onderdelen of stiknaden waarneembaar is. Een optimale functie van uw Push brace is alleen gewaarborgd indien het product volledig intact is.

Inhoud:
1 stuk
Kenmerken:
Merk Push Braces
Categorie Orthopedie
Reviews 0/5 (0 reviews)

Tekst verminderen