1.600.000 tevreden klanten
Info
Belangrijke boodschap :

Door de Coronavirus (Covid-19) epidemie, merken wij een sterke toename op van het aantal bestellingen. Alles wordt in het werk gesteld om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. De levertijd, van alle bestellingen die via onze website worden geplaatst, zal enkele dagen in beslag nemen. Bedankt voor uw begrip. Voor meer informatie, raadpleeg onze FAQ.

Home > Welzijn en Gezondheid > Neus - Keel - Oren > Snurken > Quies Neusstrips Tegen Snurken 24 Stuks

Quies Neusstrips Tegen Snurken 24 Stuks

van Quies
Quies Neusstrips Tegen Snurken 24 Stuks
Bevordert de ademhaling via de neus.
17,73 
Tijdelijk niet beschikbaar
Beschrijving

Quies Neusstrips Tegen Snurken 24 Stuks

Eigenschappen:
10 miljoen snurkers gaan elke avond slapen en 10 miljoen mensen worden gestoord door het geluid van de ademhaling van hun partner.
‘s Nachts snurken 3 op de 5 mannen en bijna 2 op de 5 vrouwen. Dit geluid, geruststellend als het licht is, irriterend als het luidruchtig is, treedt vooral op als de slapende persoon inademt. De spieren en de weefsels van de mond verslappen, waardoor de luchtstroom gedeeltelijk wordt geblokkeerd. Telkens als de persoon inademt, trillen de weefsels achteraan in het gehemelte en de keel en dat veroorzaakt een geluid dat min of meer luidruchtig kan zijn: snurken.
Met de leeftijd neemt het snurken toe, want de weefsels verliezen aan spanning.
Sommige snurkers kunnen geluiden tot 100 dB voortbrengen. Voor de partner is dit hetzelfde als naast een drilboor slapen.

Snurken verhindert de snurker niet van te slapen, maar dat is vaak absoluut niet het geval voor zijn/ haar partner. Snurken kan namelijk ernstige slaapstoornissen veroorzaken voor de omgeving van de snurker. Hij/ zij neemt minder zuurstof op dan nodig is en daardoor zijn zijn/haar batterijen niet voldoende opgeladen. Met als resultaat dat hij/ zij zich al van bij het ontwaken vaak leeg voelt of overdag een gebrek aan energie en concentratie vertoont.
Snurken brengt op lange termijn geen gevolgen voor de gezondheid met zich mee, behalve in het geval van slaapapnoe. De adem stokt, wat lang of minder lang kan duren, en dat verhoogt het risico op een hoge bloeddruk en problemen met hart- en bloedvaten.
Ook al bevordert de leeftijd de verslapping van de weefsels, toch zijn er nog andere factoren die meespelen: uiteraard een tijdelijke verstopte neus, door een zware verkoudheid of een allergie, maar ook overgewicht, alcohol drinken of slaappillen slikken. Om minder te snurken, moet u vermijden om op uw rug te slapen. Slaap op uw zijkant of, beter nog, op uw buik, maar ondersteun uw hoofd en uw hals op een correcte manier.

De strips van Quies tegen het snurken verschaffen hem onmiddellijk een gevoel van een vrijere ademhaling, waardoor het snurken wordt verminderd.
Deze strips, die soepel en zeer comfortabel zijn, verwijden zachtjes de neusvleugels voor een betere luchtstroom en meer ademhalingscomfort. Op die manier bevorderen ze de ademhaling via de neus en niet via de mond, die altijd luider is.
Gebruik voor een optimale doeltreffendheid naast de neusstrips ook de mondspray tegen het snurken van Quies of de zuigtabletten tegen het snurken van Quies.
De strips tegen het snurken kunnen ook tijdens het sporten worden gebruikt om de ademhaling via de neus gemakkelijker te laten verlopen.
Bestaat in 2 formaten: groot en klein-middelgroot
Blijft perfect zitten en biedt een optimaal comfort

Indicaties:
- Bevordert de ademhaling via de neus
- Voor een optimaal comfort
- Ook tijdens het sporten worden gebruikt om de ademhaling via de neus gemakkelijker te laten verlopen

Inhoud:
24 stuks

Kenmerken:
Merk Quies
Categorie Snurken, Neusstrips
Prijs 17,73 €
Reviews 3.2/5 (6 reviews)
Gewicht 32 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
(6)
3,2 op 5 sterren
5 sterren
(2)
4 sterren
(0)
3 sterren
(2)
2 sterren
(1)
1 ster
(1)
Alle reviews over Quies Neusstrips Tegen Snurken 24 Stuks werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
Nathalie
22/06/2019
Breng de neusvleugels niet omhoog, zodat snurken niet wordt voorkomen
  0 0   Gemeld!
Paulette
21/08/2016
Scheurt de huid niet, geen effect
  0 0   Gemeld!
André
12/06/2016
ongelijke efficiëntie
  0 0   Gemeld!
Michel
30/05/2016
Uitstekend product vrijwel onzichtbaar op de neus.
  0 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten