Quies Gehoorbescherming Tegen Lawaai Silicone 3 Paren

van Quies

Een transparante gehoorbescherming om u de hele dag door te beschermen tegen lawaai.

  Aan mijn Favorieten toevoegen
7,01 
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Een toon is een golf die zich verspreidt in de vorm van een drukverschil; hij wordt bepaald door:
- De frequentie ervan, die hoger of minder hoog is; het menselijke oor vangt tonen op van 16 Hertz (Hz) voor de laagste frequentie tot 20.000 Hz voor de hoogste frequentie
- De intensiteit ervan, die sterker of minder sterk is, uitgedrukt in decibels (dB)
- De duur ervan
De geluidsgolven dringen onze oren binnen en doen onze trommelvliezen trillen. Op hun beurt doen de trommelvliezen het binnenoor trillen waar zich het slakkenhuis, het gehoororgaan, bevindt. De cellen daarvan zetten de trillingen om in een zenuwimpuls die de gehoorzenuw naar de hersenen voert.
Tonen worden lawaai als het storend of schadelijk is voor ons gehoorsysteem
In de natuur zijn weinig tonen sterk. Maar in onze moderne omgeving is dat niet het geval. Jammer genoeg zijn onze oren niet dermate geëvolueerd dat ze ons op een doeltreffende manier hiertegen beschermen.
Wanneer de intensiteit van het geluid het vermogen van het oor om het geluid op te vangen, overschrijdt, dreigt er gevaar. Deze intensiteit wordt in decibels (dB) uitgedrukt.
- Geluid lager dan 85 dB brengt geen risico voor het gehoor met zich mee. Een stofzuiger of het gesnurk van iemand die slaapt, bereikt vlot deze waarden.
- Vanaf 85 dB is het geluid schadelijk. Hoe meer decibels, hoe groter het gevaar. In discotheken flirt het geluid met 100 dB.

Comfortabele en onzichtbare gehoorbescherming
Dankzij de gehoorbescherming uit transparante silicone van Quies zult u vlug een andere mening toegedaan zijn: eindelijk bestaat er nu een transparante en comfortabele gehoorbescherming om u de hele dag door te beschermen tegen lawaai.
In tegenstelling tot de klassieke producten wordt de gehoorbescherming uit transparante silicone van Quies in de oorschelp geplaatst en niet in de gehoorgang. Gedaan met dat gevoel van druk in de gehoorgang: het comfort is maximaal dankzij de kneedbare en zachte textuur van silicone. Pas de bescherming aan de holte van uw oorschelp aan en u zult er al vlug niets meer van merken.
Voor mensen die het graag wat rustiger hebben, is er nu eindelijk een 100% comfortabel en discreet alternatief.

Indicaties:
- Voor mensen die het graag wat rustiger hebben
- Voor maximaal comfort dankzij de kneedbare en zachte textuur van silicone

Samenstelling:
Silicone

Inhoud:
3 paren

Kenmerken:
Merk Quies
Categorie Gehoorbescherming - Oordopjes
Prijs 7,80
Reviews 4.7/5 (12 reviews)
4,7
12 reviews
5 sterren
(8)
4 sterren
(4)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 sterren
(0)
Alle beoordelingen voor Quies Gehoorbescherming Tegen Lawaai Silicone 3 Paren zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Greet
22/10/2018
Efficiënt
  0 0   Gemeld!
Geert
29/01/2018
Die QUIES gehoorbeschermingen in silicone voldoen op afdoende wijze aan mijn verwachtingen. De van buitenaf komende geluiden worden tamelijk goed afgeschermd. Tevens ideaal voor op het vliegtuig.
  0 0   Gemeld!