Urgo Elektrotherapiepleister 1 Stuk

van Urgo
Werkt in op een pijnlijke zone door middel van zwakke elektrische stromen.
49,01 
*
-11%
Online korting
**
43,61 

In voorraad!

+2% oftewel 0,87
in Mijn klantenbonus
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24h in afhaalpunt
Beschrijving

Urgo Elektrotherapiepleister 1 Stuk

Eigenschappen:
De TENS (Transcunateous Electrical Nerve Stimulation) techniek is een techniek die voornamelijk door kinesitherapeuten wordt gebruikt. De techniek werkt in op een pijnlijke zone door middel van zwakke elektrische stromen. De pleister werkt in op de zenuwvezels van de pijnlijke zone en blokkeert de pijnoverdracht naar het ruggenmerg en de hersenen. Het stimuleert ook de aanmaak van endorfines, die natuurlijke pijnstillers zijn.

Het pakket bevat:
- 1 complete patch
- 2 navullingen met zelfklevende gel

De voordelen van de elektrotherapiepleister Urgo:
- Gemakkelijk te gebruiken: voorgeprogrammeerd, met regelbare intensiteit (15 niveaus)
- Onmiddellijke doeltreffendheid
- Herbruikbaar: tot 60 toepassingen
- Geen bijwerkingen*
- 1 kleefgel = ongeveer 20 toepassingen
*Niet ernstige roodheid kan niettemin verschijnen tijdens gebruik of na de behandeling, lees aandachtig de bijsluiter

Indicaties:
- Rugpijn (lumbago, rugklachten)
- Chronische gewrichtspijn (artrose, artritis, reuma) of acute gewrichtspijn (knieën, enkels, heup, enz.)
- Neuralgie (ischias)
- Spier- of peespijn door trauma (verstuiking, peesontsteking) na advies van een zorgverlener

Gebruiksaanwijzing:
1. Plaats de batterij in het batterijvak met behulp van een muntstuk.2. Neem een navulling van de kleefgel en verwijder voorzichtig een van beide beschermfolies. Zorg ervoor dat de twee delen van de kleefgel goed op hun plaats blijven zitten op de resterende beschermfolie.3. Plaats de twee delen van de gel correct op het elektrische circuit en zorg ervoor dat ze perfect op elkaar liggen. Bewaar een van beide beschermfolies zodat deze na elk gebruik kan worden teruggeplaatst op de pleister.4. Plak de pleister op het te behandelen lichaamsdeel. Druk de '+' knop 3 seconden lang in totdat u een lange pieptoon hoort.5. Druk op de knoppen '+' en '-' om de intensiteit te regelen. De aanpassing van de intensiteit is persoonsgebonden en afhankelijk van de te behandelen zone. Verhoog de intensiteit geleidelijk, tot u de stimulatie voelt. Stop met verhogen vooraleer er een onaangenaam gevoel of pijn optreedt.6. Na 20 minuten schakelt het apparaat automatisch uit.7. Om de elektrotherapiesessie voor het einde van de 20 minuten te onderbreken: houd de '-'-knop ongeveer 3 seconden ingedrukt totdat u een lange pieptoon hoort.8. Verwijder de pleister en bedek de kleefgel met de bewaarde beschermfolie.Voorzorgsmaatregelen:
- Niet gebruiken tijdens het slapen, het besturen van een voertuig of bij contact met andere elektrische toestellen of metalen voorwerpen om het veroorzaken van onaangename stroomstoten of plaatselijke brandwonden te vermijden.
- Dit product mag niet gebruikt worden in geval van: zwangerschap, koorts, implantaten (pacemaker, protheses, insulinepomp, enz.), hartproblemen (hypertensie, enz.), convulsieve aandoeningen, aandoeningen van het spijsverteringsstelsel, kanker, letsel of litteken ter hoogte van de behandelen zone.
- Niet gebruiken op de schedel, de nek, de zone rond de mond, de keel, het strottenhoofd, de zone rond de hals of de halsslagader, in de buurt van het hart, op de romp (risico op kamerfibrilleren en hartstilstand) en in de genitale zone.

Inhoud:
1 stuk
Kenmerken:
Merk Urgo
Categorie Accessoires
Prijs 43,61 
Reviews 3.4/5 (5 reviews)
Gewicht 68 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
3,4
5 reviews
5 sterren
(1)
4 sterren
(1)
3 sterren
(2)
2 sterren
(1)
1 ster
(0)
Alle reviews over Urgo Elektrotherapiepleister 1 Stuk werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Isabel

11/05/2019
goed voor pijnbestrijding, bijvoorbeeld lage rugpijn
  0 0   Gemeld!
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
Murielle

25/02/2019
Ik gebruikte het voor mijn armpijn maar het past niet op de biceps jammer dat het geen licht heeft om te weten wanneer we op de min of meer intensiteit drukken heb ik het aan te bevelen
  0 1   Gemeld!
aurore

12/11/2018
Werkt slechts eenmaal op 20 schade
  3 0   Gemeld!
Emmanuelle

09/09/2018
Echt een goede uitvinding
  0 1   Gemeld!
JEAN-MICHEL

27/08/2018
om twee keer te rennen en dan niets
  5 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten